IPTV och VPN tjänster

Bäst i test

Här är de bästa IPTV och VPN tjänsterna 2024!

Bästa IPTV tjänsten & det bästa VPN skyddet kan vara svårt att ta reda på helt själv, därför har vi på Smart IPTV tagit fram testvinnare i vårat bäst i test åt dig!

Bästa VPN skyddet för IPTV

NordVPN är det självklara valet för dig som inte vill riskera att torska på kuppen, och detta är sedan många år tillbaka IPTV-användarnas favorit VPN. Och det finns goda skäl till detta, bland annat är man kanske ensamma i norden med att kunna leverera hastigheter nog snabba för IPTV-tjänster!

Naturligtvis är dem överjävligt bra på att kryptera data, så du förblir anonym på nätet & kan använda IPTV-kanaler utan att åka dit. För detta belönas dem av oss, men också andra som bästa VPN.

Bästa VPN skyddet för IPTV

Bästa-IPTV-tjänsten 2024

Tytan IPTV är utan tvekan den bästa IPTV-tjänsten år 2024. Med blixtsnabba leveranser efter köp, och en helt fenomenal live chatt support är detta utan någon tvekan bästa IPTV tjänst just nu. Vi rankade dem på andra plats förra året, men det var ett misstag!

Detta är en av väldigt få av det gamla iptv-tjänster som varit med länge , då många av det andra har stängt ner. Det har varit ett turbulent år med flera razzior, men Tytan verkar vara en av få som lyckats komma med skinnet i behåll!

Billigaste IPTV-tjänsten

AliExpress har marknadens lägsta priser för sina IPTV-tjänster, och hade man bara haft en bättre kundservice hade man varit med och bråkat om att vara en utav det bästa IPTV tjänsterna. Men dit har man en liten bit att gå innan man är där!

Billigaste IPTV-tjänsten

Men AliExpress överlägset billigaste IPTV tjänst kan inte förbises, och man är cirka 750 kronor under övriga marknaden i pris. För detta anser vi att man åtminstone förtjänar en hedersam andra plats som billigaste IPTV tjänsten år 2024.

Vad är bästa IP TV tjänst?

Du kanske undrar, vad är bästa IP TV tjänst? Du förstår garanterat att det vi menar med det är att det är den IPTV tjänst vi tycker är bäst, men hur avgör man vi vad som är bästa IP TV tjänsten? Det vi framför allt har tittat på i detta bäst i test av IP TV tjänster, är hur vida bra dem är över huvud taget. Det finns flera olika parametrar vi har tittat på, och det är dessa som fällt avgörandet för att ta fram våra testvinnare.

Vad är bästa IP TV tjänst

Så här är en sammanfattning av det vi tyckte var viktigast:

Bäst IPTV tjänst – Här valde vi som sagt ut Tytan IPTV, och det var av den enkla anledningen att dem var bäst på nästan samtliga punkter vi tittade på. Av dessa punkter stack framför allt deras live chatt ut, vilket dem förvisso inte är ensamma om. Men till skillnad från många andra återförsäljare, så är de helt själva om att svara näst intill dygnet runt. Man har ett otroligt gott ryckte i IPTV-branschen, vilket man byggt upp under många år. Utöver detta så säljer man ett otroligt stabilt, och prisvärt kanalpaket.

Aldrig några krångel med lagg eller andra skavanker, och uppdaterar man sin kanallista så hör man av sig till sina kunder. I deras kanalpaket återfinner du alla de stora premium tv-kanalerna, plus sådär 15.000 andra kanaler. För dig som älskar filmer och serier, så gör Tytan IPTV inte heller dig besviken. Med hela 8.000 VOD (Video On Demand) kanaler, finns det alltid något att titta på! En självklar vinnare enligt oss!

Bäst VPN tjänst

Bäst VPN tjänst – Att detta faller på NordVPN är lika självklart som att United vinner nästa säsong ;). Skämt åsido, vi går inte emot strömmen utan även vi anser att det inte ens finns något riktigt alternativ till NordVPN för oss svenskar. Detta är den ända VPN-tjänsten som har tagit oss skandinaver på allvar, och har satt VPN-servers även i Sverige. Detta blir naturligtvis helt avgörande när man ska kolla på IPTV, då det krävs enorm bandbredd och hastighet om det ska klara av live IPTV.

Att NordVPN klarar av detta bäst är det ingen tvekan om, och man erbjuder dessutom sina unika DUBBLE VPN tjänst. För alla som ska använda sin VPN för att kolla på IPTV, är det helt ovärderligt. NordVPN ser då till att kryptera din data 2 gånger innan den lämnar deras servers, vilket gör det i praktiken helt omöjligt för någon att se vad du har för dig på nätet. Och med tanke på de senaste årets alla razzior, så kan man inte skydda sig nog väl!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *