IPTV boxar

Boxar

Här är det två IPTV boxar som vi tycker är allra bäst på marknaden just nu, vi uppdaterar denna listan konternuerligt så fort ett bättre alternativ IPTV box finns!

Minix NEO U9-H KODI – Bästa IPTV Boxen 2024

Minix NEO U9-H KODI

När det kommer till vilken IPTV-box som är herren på täppan, ja då får alla de andra iptv-boxarna lämna plats åt denna besten. Med sinnessjuk Octa-Core processor, 2GB DDR3 minne, Mali-820MP3 GPU grafikprocessor, & Dual-Band Wi-fi som allt styrs med Android 6.0.1 Marshmallow operativsystemet.

Denna IPTV-box levererar helt fantastiskt, och du som använt IPTV-boxar tidigare kommer fråga dig varför du inte bytt ut din gamla box tidigare. Med denna kommer du snabbt bli förälskad i hur snabbt den byter IPTV-kanaler åt dig, och det som innan kunde ta någon sekund sker nu direkt.

TVIP S-BOX 605 – Mest prisvärd IPTV-BOX 2024

TVIP S-BOX 605

TVIP S-BOX 605 IPTV BOX är en fullmatad, men ändå så otroligt liten box. En utav det minsta IPTV boxarna på marknaden, men denna IPTV boxen kan slå alla förutom vårat förstahandsval. Av alla IPTV boxar vi har testat, kan detta mycket väl vara den bästa om vi ser det till vad du får för pengarna.

Med en Amlogic S905X quad core 1,5 GHz processor får du en otroligt snabb och laggfri upplevelse, fast att den bara på pappret har hälften så stark processor som Minix boxen. Snabbheten i denna boxen är mycket tack vare det skräddarsydda Linux operativsystemet som sköter allt i hopa!

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss.

Vad är en IPTV Box

Vad är en IPTV Box?

En IPTV box är en form av digital-tv box, fast denna är till för att hantera IPTV kanaler istället. För att du ska kunna se på IPTV, så behöver du nämligen något som kan ta emot och läsa av de digitala signalerna. Det är i dessa som dina TV-kanaler kommer, och har du inte en smart-tv eller liknande enhet så kommer du ej heller kunna se på kanalerna. Dessa boxar fungerar i mångt och mycket precis som en Appl TV, eller Google Chrome Cast. Den absolut största skillnaden på IPTV-boxarna och det sistnämnda är snabbheten. En IPTV box är helt framtagen endast för detta syfte, och har därför också optimerats för att utföra det så snabbt som möjligt.

Måste jag använda IPTV-boxar

Måste jag använda IPTV-boxar?

IPTV-boxar behöver endast du som inte har en smart-tv, utan en vanlig tv. Den stora skillnaden på en smart-tv och en vanlig TV, är att en vanlig TV-apparat kan du inte installera programvara och appar på. Detta krävs nämligen att du kan, då alla IPTV-tjänster kräver att du använder dig av en IPTV-app. Utan denna vet inte försäljaren vem han ska skicka kanalerna till, och du kan inte se på kanalerna. Har du istället för att kolla på en TV tänkt dig att kolla via mobil, surfplatta eller dator, så behöver du inte heller ha en IPTV-box.

IPTV-box

Måste IPTV-boxen vara uppkopplad på internet?

IPTV-boxen måste vara uppkopplad mot nätet för att du skall kunna ta emot tv-kanalerna. Denna fungerar inte som en vanlig satellit tv box. Även om den använder sig av Wifi, så måste den ändå ha tillgång till internet. För dig som känner dig obekväm med att använda den via ditt hemma internet, så finns det bra VPN-tjänster som ser till att skydda din identitet. Dessa tjänster rekommenderar vi alla ändå att använda, då risken att du åker dit för det är näst intill omöjlig med en VPN.

Andra användningsområden för IPTV-boxarna

Andra användningsområden för IPTV-boxarna?

IPTV-boxarna är mer eller mindre som små datorer, med en jäkla massa krut i sig. I mångt och mycket påminner dem om våra smartphones, och har oftast också samma operativsystem. Vanligast är att en IPTV-box använder sig av operativsystemet Android, vilket är det samma som många mobiltelefoner använder. Några enstaka modeller av IPTV-boxar använder också Linux som operativsystem, men dessa är ganska få.

Så med andra ord är möjligheterna med IPTV-boxen näst intill oändliga, och det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna. Många använder sina boxar som rena mediaspelare, vilket dem också fungerar alldeles utmärkt till. För dig som gillar att lära dig lite nya saker och är lite teknisk, så finns det hur mycket guider som helst ute på nätet med vad du kan göra med en IPTV-box.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *